Nieuws

Salon met uitschuifbaar zitgedeelte

Een supercomfortabel salon met uitschuifbaar...
» Lees meer

Wintertijd = opruimtijd | kastsystemen

Heb jij je zomerkleding al opgeborgen? Of kom...
» Lees meer

Relax op Maat

Niets zo zalig als je neervlijen in een Walco...
» Lees meer

Rugklachten? Remedie tegen rugpijn

Heel wat mensen worden vroeg of laat...
» Lees meer

STOCKVERKOOP van tuin- en verandameubilair

NIEUW! GROTE STOCKVERKOOP van tuin- en...
» Lees meer

COMPLETE BOXSPRING vanaf € 925,-

Heb je nog geen boxspring? Lees hier waarom je...
» Lees meer

Sierkussens: Tips en tricks

Je hebt net een nieuwe Walco zitbank gekocht....
» Lees meer

Inrichten van seniorenflats: Walco uw specialist

Wist je dat Walco Meubelen naast de winkel in...
» Lees meer

Keukenstoelen en bijhorende tafels

Stoelen maken of kraken je keuken! Ontdek ons...
» Lees meer

Stoffen salons

Stoffen salons, wie zijn ze en wat doen ze...
» Lees meer

Wintertijd = opruimtijd | kastsystemen

Heb jij je zomerkleding al opgeborgen? Of kom jij ook altijd plaats tekort om alles ergens een seizoen lang op te slaan? Lees hier alles over de kastsystemen van Walco Meubelen. Ook voor jouw woning hebben wij een geschikte oplossing!

Kleerkast reorganiseren met een handig opbergsysteem

Winter. Het perfecte moment om je warme truien terug een prominent plaatsje te geven en je zomeroutfits voor een tijdje naar de achtergrond te verbannen. Tijd om je kleerkast te reorganiseren of … om voorgoed vaarwel te zeggen aan je oude kast en resoluut te gaan voor een nieuw, handig opbergsysteem.

Aan keuze is er bij Walco alvast geen gebrek! We hebben een grote verscheidenheid aan modellen, verkrijgbaar in diverse hoogtes, breedtes en dieptes. Voorzien van draai- of schuifdeuren in hout of glas; al dan niet uitgerust met een spiegel of handgrepen. Een grote kast zet vaak de toon voor het interieur, de juiste kleur doet dan ook wonderen. Maak je keuze uit ons uitgebreide kleurenpalet, van wit of antraciet tot allerlei warme houtkleuren. 

Walco kastsysteem

Een Walco kastsysteem gaat hand in hand met een praktische, flexibele indeling. Neem rustig de tijd om er even bij stil te staan. De juiste inrichting zorgt namelijk voor rust en structuur. Door een overzichtelijke kijk op je garderobe zijn verdwaalde kledingstukken vanaf nu verleden tijd. Laat je gerust inspireren door de accessoires en inrichtingsmogelijkheden die we voor jou in petto hebben. Stropdas- en riemhouders, kledingroedes, broekhangers, lades, legplanken, een kledinglift … Combineer naar hartenlust volgens jouw persoonlijke noden en werk het geheel mooi af met ledverlichting.

Bovenop de lage prijzen biedt Walco Meubelen 20 % korting op alle accessoires. Thuis alles even opmeten, je wensen op een rijtje zetten en een bezoek brengen aan onze toonzaal is de boodschap. Jouw info vormt onze basis om een kastsysteem samen te stellen, volledig op maat van jouw wensen en binnen het door jou vooropgestelde budget.