Nieuws

Salon met uitschuifbaar zitgedeelte

Een supercomfortabel salon met uitschuifbaar...
» Lees meer

Wintertijd = opruimtijd | kastsystemen

Heb jij je zomerkleding al opgeborgen? Of kom...
» Lees meer

Relax op Maat

Niets zo zalig als je neervlijen in een Walco...
» Lees meer

Rugklachten? Remedie tegen rugpijn

Heel wat mensen worden vroeg of laat...
» Lees meer

STOCKVERKOOP van tuin- en verandameubilair

NIEUW! GROTE STOCKVERKOOP van tuin- en...
» Lees meer

COMPLETE BOXSPRING vanaf € 925,-

Heb je nog geen boxspring? Lees hier waarom je...
» Lees meer

Sierkussens: Tips en tricks

Je hebt net een nieuwe Walco zitbank gekocht....
» Lees meer

Inrichten van seniorenflats: Walco uw specialist

Wist je dat Walco Meubelen naast de winkel in...
» Lees meer

Keukenstoelen en bijhorende tafels

Stoelen maken of kraken je keuken! Ontdek ons...
» Lees meer

Stoffen salons

Stoffen salons, wie zijn ze en wat doen ze...
» Lees meer

STOCKVERKOOP van tuin- en verandameubilair

NIEUW! GROTE STOCKVERKOOP van tuin- en verandameubilair. 63% KORTING op de basisprijzen. Wees er snel bij, want OP=OP. Lees hier welke meubelen ideaal zijn voor je tuinkamer

Een stijlvolle orangerie, een gezellige leefveranda of een prachtige tuinkamer die al dan niet aan je woning grenst. Stuk voor stuk multifunctionele ruimtes die een regelrechte aanwinst zijn voor je huis. De perfecte omgeving om plantjes te kweken, vrienden te ontvangen en … een heerlijk plekje voor het ganse gezin om zalig te ontspannen en te genieten.

Veranda’s en tuinkamers zijn the place to be als het Belgische zomerweer het een keertje laat afweten of om optimaal te profiteren van een prachtige nazomer, een waterig winterzonnetje of de deugddoende eerste lentestralen. Genieten van je zonnekamer doe je het jaar rond. Maar, wanneer stond je voor het laatst nog eens stil bij de inrichting van deze ruimte? Ze kan behoorlijk wat sfeer ademen en verdient meer dan een afgedankte sofa of wiebelende salontafel.

Wil je al de spinnenwebben verjagen en je veranda of tuinkamer een mooie update bezorgen? Laat je dan nu inspireren door het Walco aanbod en profiteer van de kortingen die we bieden tijdens onze grote stockverkoop.

Rotan en ambachtelijk vlechtwerk doen het nog altijd erg goed voor tuin- en verandameubilair. Slim gecombineerd met materialen als metaal, aluminium en kunststof bieden ze een moderne look. De stoffen zijn meestal vlekbestendig wat geen overbodige luxe is voor gezinnen met kinderen of huisdieren die vrijuit binnen en buiten lopen. Daarnaast zijn ze ook lichtbestendig waardoor; niet onbelangrijk in een veranda of tuinkamerwaar heel wat natuurlijk licht binnenvalt. Denk bij de inrichting zeker ook aan zonwering of gordijnen. Als je ’s avonds of op donkere dagen gebruik wil maken van de ruimte voorzie je best ook goede verlichting. 

Wie het zonder veranda of tuinkamer moet stellen heeft in zijn huis of appartement misschien wel een plaatsje met zicht op een tuin of wat groen. Met wat planten en een comfortabele Walco verandazetel tover je dit plekje in één-twee-drie om in een gezellig tuinhoekje.