Nieuws

Salon met uitschuifbaar zitgedeelte

Een supercomfortabel salon met uitschuifbaar...
» Lees meer

Wintertijd = opruimtijd | kastsystemen

Heb jij je zomerkleding al opgeborgen? Of kom...
» Lees meer

Relax op Maat

Niets zo zalig als je neervlijen in een Walco...
» Lees meer

Rugklachten? Remedie tegen rugpijn

Heel wat mensen worden vroeg of laat...
» Lees meer

STOCKVERKOOP van tuin- en verandameubilair

NIEUW! GROTE STOCKVERKOOP van tuin- en...
» Lees meer

COMPLETE BOXSPRING vanaf € 925,-

Heb je nog geen boxspring? Lees hier waarom je...
» Lees meer

Sierkussens: Tips en tricks

Je hebt net een nieuwe Walco zitbank gekocht....
» Lees meer

Inrichten van seniorenflats: Walco uw specialist

Wist je dat Walco Meubelen naast de winkel in...
» Lees meer

Keukenstoelen en bijhorende tafels

Stoelen maken of kraken je keuken! Ontdek ons...
» Lees meer

Stoffen salons

Stoffen salons, wie zijn ze en wat doen ze...
» Lees meer

Salon met uitschuifbaar zitgedeelte

Een supercomfortabel salon met uitschuifbaar zitgedeelte. Perfect om je zalig in te nestelen of heerlijk te ontspannen. Ook wie iets groter van gestalte is zal de regelbare zitdiepte ongetwijfeld op prijs weten te stellen. Dit Walco-salon past in elk hedendaags interieur. Als blikvanger of toevluchtsoord voor het ganse gezin. Ga voor de gepersonaliseerde versie en kijk alvast uit naar de aangename uurtjes die je er ongetwijfeld met familie en vrienden in zal doorbrengen.

verstelbare zitdiepte

Omdat zitcomfort een belangrijke plaats inneemt in de Walco-filosofie, bieden we dit salon aan met een – elektrisch of manueel - uitschuifbaar zitgedeelte. De standaard zitdiepte bedraagt 56 cm. Ideaal voor wie niet al te groot is of netjes rechtop in de zetel zit om bijvoorbeeld gasten te ontvangen. Ben je wat groter van gestalte of mag het allemaal wat nonchalanter? Misschien denk je bij een zitbank eerder in de richting van passief in de zetel hangen, je lekker lui neervlijen of zalig genieten met je voeten op de zetel. Dan ga je de 27 cm extra zitdiepte van dit salon beslist met open armen verwelkomen.

aangepast aan uw interieur

Je mag dit salon gerust omschrijven als een passe-partout. Het voelt zich prima thuis in elk interieur en sluit naadloos aan bij heel wat stijlen: cool, casual of eerder chic. Verschillende opstellingen zijn mogelijk. Een ruimtelijk en evenwichtig resultaat verkrijg je door rekening te houden met de beschikbare ruimte. Breng dus zeker de afmetingen van je woonkamer mee bij je bezoek aan onze showroom.

een persoonlijke toets

Stof of leder, dat bepaal je zelf. Ook qua kleur biedt Walco je voor dit salon heel wat vrijheid. Wil je jouw nieuwe salon nog een tikje stijl of wat extra pit meegeven? Dan opteer je als finishing touch voor naden in een contrastkleur.

De vele mogelijkheden maken van dit salon een regelrechte Walco-topper. Ben je op zoek naar een nieuw bankstel? Kom langs en vertel ons precies wat je zoekt. Wij presenteren je de versie van dit salon die aan al jouw verwachtingen voldoet. Tot binnenkort!