Nieuws

Salon met uitschuifbaar zitgedeelte

Een supercomfortabel salon met uitschuifbaar...
» Lees meer

Wintertijd = opruimtijd | kastsystemen

Heb jij je zomerkleding al opgeborgen? Of kom...
» Lees meer

Relax op Maat

Niets zo zalig als je neervlijen in een Walco...
» Lees meer

Rugklachten? Remedie tegen rugpijn

Heel wat mensen worden vroeg of laat...
» Lees meer

STOCKVERKOOP van tuin- en verandameubilair

NIEUW! GROTE STOCKVERKOOP van tuin- en...
» Lees meer

COMPLETE BOXSPRING vanaf € 925,-

Heb je nog geen boxspring? Lees hier waarom je...
» Lees meer

Sierkussens: Tips en tricks

Je hebt net een nieuwe Walco zitbank gekocht....
» Lees meer

Inrichten van seniorenflats: Walco uw specialist

Wist je dat Walco Meubelen naast de winkel in...
» Lees meer

Keukenstoelen en bijhorende tafels

Stoelen maken of kraken je keuken! Ontdek ons...
» Lees meer

Stoffen salons

Stoffen salons, wie zijn ze en wat doen ze...
» Lees meer

Rugklachten? Remedie tegen rugpijn

Heel wat mensen worden vroeg of laat geconfronteerd met rug-, nek- en schouderpijn. Dit ongemak is vaak te wijten aan onze manier van leven en werken. We staan, zitten of liggen te lang in dezelfde houding of voeren herhaaldelijk dezelfde beweging uit. Dit leidt tot lichamelijke overbelasting en de daarmee gepaard gaande nek-, schouder- en rugklachten.

Het belang van de juiste matras

Een te zachte matras zakt snel door. Met als gevolg een hangmateffect, een abnormale kromming van de wervelkolom, en een spanning van bepaalde spiergroepen. Ook een te harde matras ondersteunt je wervelkolom niet op de juiste manier. Ze veroorzaakt op bepaalde plaatsen een hogere druk waardoor je ’s nachts vaker van houding zal veranderen. Je spieren krijgen niet de gelegenheid om ten volle te ontspannen.

Een ergonomische matras daarentegen volgt de vorm van je lichaam en bevordert een optimale slaaphouding. Hoofd, nek en wervelkolom liggen op een horizontale lijn. Je spieren kunnen volledig ontspannen en jij geniet een gezonde, deugddoende slaap.

Er bestaat natuurlijk niet zoiets als de perfecte matras voor iedereen. Laat je daarom adviseren door een Walco medewerker om de matras te kiezen die past bij jouw lichaamsbouw en natuurlijke slaaphouding.

Een boxspring als remedie tegen rugpijn

Naast goed slapen wil je natuurlijk ook mooi slapen. Van zodra je de perfecte matras gevonden hebt, ga je aan de slag om je eigen boxsping samen te stellen. Een stijlvol hoofdbord, het juiste stofje, aangepaste pootjes … Door de oneindig vele mogelijkheden kan je een boxspring perfect aanpassen aan jouw smaak en interieur. Het bed is meestal iets hoger dan een klassieke matras-bed combinatie. Dit laat je toe om op een rugsparende manier comfortabel in en uit bed stappen.

Zalig ontbijten op bed of nog even lezen of tv-kijken voor het slapengaan? Dat is perfect mogelijk met een elektrisch verstelbare boxspring. Walco wijst je de weg naar jouw ideale - en vooral betaalbare! - boxspring-combinatie. Jij begint ’s morgens vooraan, heerlijk uitgeslapen aan je dag. Zonder rugpijn en met voldoende energie voor de dag die komen gaat.