Nieuws

Salon met uitschuifbaar zitgedeelte

Een supercomfortabel salon met uitschuifbaar...
» Lees meer

Wintertijd = opruimtijd | kastsystemen

Heb jij je zomerkleding al opgeborgen? Of kom...
» Lees meer

Relax op Maat

Niets zo zalig als je neervlijen in een Walco...
» Lees meer

Rugklachten? Remedie tegen rugpijn

Heel wat mensen worden vroeg of laat...
» Lees meer

STOCKVERKOOP van tuin- en verandameubilair

NIEUW! GROTE STOCKVERKOOP van tuin- en...
» Lees meer

COMPLETE BOXSPRING vanaf € 925,-

Heb je nog geen boxspring? Lees hier waarom je...
» Lees meer

Sierkussens: Tips en tricks

Je hebt net een nieuwe Walco zitbank gekocht....
» Lees meer

Inrichten van seniorenflats: Walco uw specialist

Wist je dat Walco Meubelen naast de winkel in...
» Lees meer

Keukenstoelen en bijhorende tafels

Stoelen maken of kraken je keuken! Ontdek ons...
» Lees meer

Stoffen salons

Stoffen salons, wie zijn ze en wat doen ze...
» Lees meer

Keukenstoelen en bijhorende tafels

Stoelen maken of kraken je keuken! Ontdek ons uitgebreide gamma keukenstoelen en bijhorende tafels. Kies zelf het model, je favoriete kleur en de gewenste poten. Al onze modellen zijn supersnel leverbaar.

De keuken is het kloppende hart van elke woning. Je brengt er heel wat uurtjes in door, alleen en samen met je gezin. Of misschien ook wel met familie en vrienden die af en toe een keertje gezellig binnenspringen. Een tafel en bijpassende stoelen kopen voor deze kamer doe je dan ook niet zomaar. Je wil graag dat ze perfect bij de ruimte passen, voldoende zitplaatsen bieden en bij voorkeur mooi aansluiten bij je interieur en je levensstijl.

Misschien heb je al wel een duidelijk beeld voor ogen van hoe je tafel en stoelen er moeten uitzien. Grootte, materiaal, vorm en kleur, het ligt wat jou betreft al zo goed als vast. Dan is het gewoon heerlijk rondsnuisteren in de winkel en die meubels kiezen die aan al je wensen voldoen. Het Walco aanbod is vrij groot en misschien zelfs een tikje overweldigend voor wie nog niet helemaal weet wat hij juist wil. Onze medewerkers loodsen je daarom graag doorheen de verschillende mogelijkheden zodat ook jij moeiteloos je absolute droomcombinatie samenstelt. Je gaat ofwel voor een keukentafel en -stoelen die volledig op elkaar afgestemd zijn, ofwel kies je voor een mix & match look die zorgt voor een leuke, unieke twist. Aan jou de keuze!

 Het Walco team koos voor een Belgische leverancier. Onze klanten genieten daarvan de voordelen. Schrijnwerk, stoffering en montage, alles vindt plaats in België. Zo kan je als klant gewoon je eigen unieke meubelstuk samenstellen en het scheelt ook nog eens een pak in levertermijn. Bovendien is de door ons geselecteerde leverancier erg flexibel en biedt hij een meer dan correcte service. 

Kwaliteitsvol en op maat gemaakt keukenmeubilair. Van kleine keukentafeltjes om gezellig met z’n tweetjes aan te ontbijten tot grote gezinstafels waar altijd nog wel iemand bij kan aanschuiven en hoge moderne bartafels met bijhorende krukjes. Walco heeft het allemaal en … voor elk budget.