Nieuws

Salon met uitschuifbaar zitgedeelte

Een supercomfortabel salon met uitschuifbaar...
» Lees meer

Wintertijd = opruimtijd | kastsystemen

Heb jij je zomerkleding al opgeborgen? Of kom...
» Lees meer

Relax op Maat

Niets zo zalig als je neervlijen in een Walco...
» Lees meer

Rugklachten? Remedie tegen rugpijn

Heel wat mensen worden vroeg of laat...
» Lees meer

STOCKVERKOOP van tuin- en verandameubilair

NIEUW! GROTE STOCKVERKOOP van tuin- en...
» Lees meer

COMPLETE BOXSPRING vanaf € 925,-

Heb je nog geen boxspring? Lees hier waarom je...
» Lees meer

Sierkussens: Tips en tricks

Je hebt net een nieuwe Walco zitbank gekocht....
» Lees meer

Inrichten van seniorenflats: Walco uw specialist

Wist je dat Walco Meubelen naast de winkel in...
» Lees meer

Keukenstoelen en bijhorende tafels

Stoelen maken of kraken je keuken! Ontdek ons...
» Lees meer

Stoffen salons

Stoffen salons, wie zijn ze en wat doen ze...
» Lees meer

Witte muren een modern interieur

Wil je graag je kamer herinrichten en hou je van een strak interieur? Begin dan alvast met een likje verf en kies voor wit als basiskleur voor je muren. Witte muren zijn vooral tijdloos en kunnen zonder problemen gecombineerd worden met alle interieurstijlen. Strak en modern, maar ook tijdloze klasse krijg je als resultaat van een inrichting met als basiskleur wit.
Wit is een neutrale en elegante kleur die staat voor puurheid en wit is nooit onderhevig aan tijdelijke interieurtrends.

Kleurrijke meubels

Een wit geschilderde kamer zorgt ervoor dat de weinige kleuren die wel aanwezig zijn extra in de verf gezet worden. Aangezien het interieur grotendeels rust uitstraalt mag je hier gerust werken met kleurrijke details, opvallende meubelen of enkele welgekozen accentmuren. Het is echter wel belangrijk om niet te overdrijven zodat het interieur niet beladen overkomt.

Een witte ruimte kan je best vergelijken met een leeg schildersdoek. De drang om kleur toe te voegen is erg groot en lijkt bijna vanzelfsprekend. De kunst bestaat er dan ook in om tijdig te stoppen. Laat voldoende ruimte vrij zodat je interieur luchtig blijft en durf ook dingen weggooien. Een lege plek in je interieur zorgt voor meer ruimtegevoel en minder poetswerk.

Eenvoud en rust in je interieur

Door het gebruik van wit in je interieur creëer je meer rust in je kamer en in je leven. De ruimte zal ook steeds groter aanvoelen dan dat ze in werkelijkheid is. Zalig toch? Een grote, ruime kamer en jij die daarin helemaal tot rust kan komen. Kom langs bij Walco Meubelen in Oostmalle en ontdek allerlei witte meubels die helemaal passen in dit plaatje. En ook de kleurrijke details die ervoor zorgen dat je woning geen klinische of kille look krijgt, vind je in de winkel in Oostmalle.