Nieuws

Salon met uitschuifbaar zitgedeelte

Een supercomfortabel salon met uitschuifbaar...
» Lees meer

Wintertijd = opruimtijd | kastsystemen

Heb jij je zomerkleding al opgeborgen? Of kom...
» Lees meer

Relax op Maat

Niets zo zalig als je neervlijen in een Walco...
» Lees meer

Rugklachten? Remedie tegen rugpijn

Heel wat mensen worden vroeg of laat...
» Lees meer

STOCKVERKOOP van tuin- en verandameubilair

NIEUW! GROTE STOCKVERKOOP van tuin- en...
» Lees meer

COMPLETE BOXSPRING vanaf € 925,-

Heb je nog geen boxspring? Lees hier waarom je...
» Lees meer

Sierkussens: Tips en tricks

Je hebt net een nieuwe Walco zitbank gekocht....
» Lees meer

Inrichten van seniorenflats: Walco uw specialist

Wist je dat Walco Meubelen naast de winkel in...
» Lees meer

Keukenstoelen en bijhorende tafels

Stoelen maken of kraken je keuken! Ontdek ons...
» Lees meer

Stoffen salons

Stoffen salons, wie zijn ze en wat doen ze...
» Lees meer

Seniorenkamer - Seniorenbed

Een seniorenbed onderscheidt zich van een regulier bed door zijn – vaak instelbare – en erg comfortabele instaphoogte. Bovendien ligt de matras iets hoger in het bed waardoor u bij het instappen meteen zacht zit en nooit op een harde bedrand.

Niet enkel voor senioren!

De term seniorenbed is misschien ietwat misleidend aangezien ook niet-senioren baat hebben bij een bed op comforthoogte. Wie iets minder mobiel is, last heeft van rugpijn, het bed moet opmaken of onder het bed moet schoonmaken weet zo’n bed meestal ook wel te waarderen. Bent u -tijdelijk- bedlegerig of hebt u af en toe extra zorg nodig? Zowel zorg ontvangen als zorg verlenen wordt een stuk makkelijker met een seniorenbed of, in dit geval, een ‘luxury care bed’. En laat ons eerlijk wezen, ook wie zich lichamelijk 200% goed voelt vindt een bed met comfortabele instaphoogte erg aangenaam.

Comfortabel én stijlvol

Als u een dagje ouder wordt of iets minder mobiel bent moet u soms uw levensstijl aanpassen. Gelukkig hoeft dit niet noodzakelijk ten koste te gaan van stijl.  Op het vlak van slaapmeubilair gaat u het best voor een seniorenbed dat u het leven aanzienlijk vergemakkelijkt. Bij Walco vindt u solide seniorenbedden met een stijlvolle en moderne uitstraling waar u veilig in- en uitstapt en comfortabel in slaapt.

Thuis op hotel met seniorenbedden

Seniorenbedden zijn geïnspireerd op luxe hotelbedden en bieden de combinatie van ultiem comfort en design waar niemand aankan weerstaan. Doe uzelf, uw ouders of grootouders een plezier; kom langs bij Walco en maak uw keuze uit ons uitgebreide en kwalitatieve assortiment comfortbedden. Eenpersoons, tweepersoons of deelbare seniorenbedden in verschillende breedte- en lengtematen, en allemaal even scherp geprijsd.

Tot ziens in onze showroom!