Nieuws

Salon met uitschuifbaar zitgedeelte

Een supercomfortabel salon met uitschuifbaar...
» Lees meer

Wintertijd = opruimtijd | kastsystemen

Heb jij je zomerkleding al opgeborgen? Of kom...
» Lees meer

Relax op Maat

Niets zo zalig als je neervlijen in een Walco...
» Lees meer

Rugklachten? Remedie tegen rugpijn

Heel wat mensen worden vroeg of laat...
» Lees meer

STOCKVERKOOP van tuin- en verandameubilair

NIEUW! GROTE STOCKVERKOOP van tuin- en...
» Lees meer

COMPLETE BOXSPRING vanaf € 925,-

Heb je nog geen boxspring? Lees hier waarom je...
» Lees meer

Sierkussens: Tips en tricks

Je hebt net een nieuwe Walco zitbank gekocht....
» Lees meer

Inrichten van seniorenflats: Walco uw specialist

Wist je dat Walco Meubelen naast de winkel in...
» Lees meer

Keukenstoelen en bijhorende tafels

Stoelen maken of kraken je keuken! Ontdek ons...
» Lees meer

Stoffen salons

Stoffen salons, wie zijn ze en wat doen ze...
» Lees meer

Relax op Maat

Niets zo zalig als je neervlijen in een Walco relaxfauteuil. Zijn ultieme zitcomfort maakt hem tot de meest uitnodigende zetel om heerlijk in onderuit te zakken. Aan het einde van een vermoeiende dag, wanneer je tv kijkt of wanneer je geniet van een vrij moment om even lekker lui niets te doen.

Echt goed zitten doe je enkel in een fauteuil die past bij je lichaam. De meeste relaxen zijn daarom verkrijgbaar in drie maten: small, medium en large. De hoofdsteunen zijn al dan niet elektrisch te verstellen en sommige relaxfauteuils beschikken over een lendepomp. Zo sluit de zetel ook in je lende mooi aan. Een erg welkome ondersteuning als lage rugpijn je niet vreemd is.

Onze relaxen zijn praktisch, veelzijdig en comfortabel. Daarnaast hebben ze nog iets anders voor jou in petto: hun prachtige look. Wij zijn ons ervan bewust dat niet iedereen dezelfde smaak heeft. Daarom bieden we de keuze uit open of gesloten armleggers en drie verschillende rugleuningen. Verder leken 300 verschillende bekledingen, in stof of leder, ons ruim voldoende om aan ieders wensen te voldoen. Qua voet is er natuurlijk de traditionele stabiele, vaste voet. Als je geen fan bent van zijn eerder traditionele look dan kan de erg populaire trendy draaivoet je vast verleiden. Rond of stervormig, die keuze laten we aan jou over.

De relaxen zijn manueel of elektrisch te bedienen. De bediening kan links of rechts gezet worden, jij bepaalt wat voor jou het meest praktisch is. En voor wie een extra steuntje nodig heeft om uit de stoel op te staan is er de sta-op functie.

Mag het voor u allemaal nog ietsje meer zijn? De optie verwarming is een regelrechte zaligheid in de winter en als je wellness aan huis wel ziet zitten dan zal de optie massage je beslist kunnen bekoren.

Je bent altijd van harte welkom in onze showroom te Malle om de verschillende modellen te bewonderen en uit te testen. Stel er je eigen relax samen en geef hem vervolgens een ereplaatsje in je woning.