Nieuws

Salon met uitschuifbaar zitgedeelte

Een supercomfortabel salon met uitschuifbaar...
» Lees meer

Wintertijd = opruimtijd | kastsystemen

Heb jij je zomerkleding al opgeborgen? Of kom...
» Lees meer

Relax op Maat

Niets zo zalig als je neervlijen in een Walco...
» Lees meer

Rugklachten? Remedie tegen rugpijn

Heel wat mensen worden vroeg of laat...
» Lees meer

STOCKVERKOOP van tuin- en verandameubilair

NIEUW! GROTE STOCKVERKOOP van tuin- en...
» Lees meer

COMPLETE BOXSPRING vanaf € 925,-

Heb je nog geen boxspring? Lees hier waarom je...
» Lees meer

Sierkussens: Tips en tricks

Je hebt net een nieuwe Walco zitbank gekocht....
» Lees meer

Inrichten van seniorenflats: Walco uw specialist

Wist je dat Walco Meubelen naast de winkel in...
» Lees meer

Keukenstoelen en bijhorende tafels

Stoelen maken of kraken je keuken! Ontdek ons...
» Lees meer

Stoffen salons

Stoffen salons, wie zijn ze en wat doen ze...
» Lees meer

Mag het ietsje trendyer zijn - Lifestyle meubels

Mag het ietsje trendyer zijn? Bent u helemaal mee met uw tijd? Dan zijn onze ‘lifestyle’ meubels met hun eigentijdse en tegelijk duurzame look zeker iets voor u …

Meubels: betaalbaar en trendy

U overweegt nieuwe meubels maar aarzelt om de stap te zetten. U hebt een champagne-smaak en een bier-budget. U denkt dat trendy en betaalbare meubels vinden gelijk staat aan het vinden van een naald in een hooiberg. Dat is dan duidelijk zonder Walco gerekend. Wij brengen de laatste woontrends binnen ieders bereik met stijlvolle moderne meubelen, verlichting en leuke decoratieartikelen. U mag zich verwachten aan mooie materialen, een degelijke kwaliteit en een optimale service. Want bij Walco bent u als klant koning!

Landelijk wonen

Neen, we hebben het hier niet over designmeubels en accessoires. Deze stijl is een knipoog naar onze ‘lifestyle’ collectie waarmee u een ietwat landelijke maar tijdloos hedendaagse sfeer in uw interieur introduceert. Het zijn veelal massieve meubels, uitgevoerd in warme houtsoorten en natuurtinten. Met deze collectie gaat u voor kwaliteit, duurzaamheid en een vleugje chique. Een ruimte volledig in deze stijl inrichten of kiezen voor één enkel basisstuk dat u verder aanvult met andere dingen uit ons gamma.  Het kan allemaal. En … bij Walco kan het tegen absolute topprijzen.

Ons aanbod: altijd boeiend en verrassend

Het Walco-aanbod is allesbehalve saai te noemen. Elk bezoek is anders; onze collecties worden voortdurend aangevuld, wisselen … Aan u om langs te komen, rond te kuieren, ons budgetvriendelijke aanbod te bewonderen en de nieuwste trends te ontdekken. Het Walco-team helpt u maar al te graag om uw keuze te maken. Browse ook eens doorheen de website en volg ons op Facebook en Twitter. Zo blijft u op de hoogte van alle acties en promoties en als Walco-fan wordt u er regelmatig beloond.