Nieuws

Salon met uitschuifbaar zitgedeelte

Een supercomfortabel salon met uitschuifbaar...
» Lees meer

Wintertijd = opruimtijd | kastsystemen

Heb jij je zomerkleding al opgeborgen? Of kom...
» Lees meer

Relax op Maat

Niets zo zalig als je neervlijen in een Walco...
» Lees meer

Rugklachten? Remedie tegen rugpijn

Heel wat mensen worden vroeg of laat...
» Lees meer

STOCKVERKOOP van tuin- en verandameubilair

NIEUW! GROTE STOCKVERKOOP van tuin- en...
» Lees meer

COMPLETE BOXSPRING vanaf € 925,-

Heb je nog geen boxspring? Lees hier waarom je...
» Lees meer

Sierkussens: Tips en tricks

Je hebt net een nieuwe Walco zitbank gekocht....
» Lees meer

Inrichten van seniorenflats: Walco uw specialist

Wist je dat Walco Meubelen naast de winkel in...
» Lees meer

Keukenstoelen en bijhorende tafels

Stoelen maken of kraken je keuken! Ontdek ons...
» Lees meer

Stoffen salons

Stoffen salons, wie zijn ze en wat doen ze...
» Lees meer

Inrichten van seniorenflats: Walco uw specialist

Wist je dat Walco Meubelen naast de winkel in Oostmalle, ook  specialist is in de het inrichten van seniorenflats? Reeds menig ouder of grootouder werd omringd met een jarenlange ervaring
in specifieke matrassen, bedden, relaxen en nog veel meer.

Op een bepaald moment is het zover. Je verlaat je vertrouwde gezinswoning en je neemt je intrek in een seniorenflat- of kamer die voorzien is van allerlei snufjes om je het leven net dat ietsje aangenamer te maken. Dit is niet altijd een even gemakkelijke stap en meestal zijn enkele tips om je nieuwe woonst zo comfortabel en praktisch mogelijk in te richten erg welkom.

Als Walco team willen we je alvast één gouden raad meegeven. Ga niet voor kwantiteit, wel voor kwaliteit.  Een mooi begin is alvast een luxueuze relaxzetel; ideaal om tv te kijken, te surfen of je e-mails te checken op je tablet en natuurlijk ook om na de lunch even een verkwikkend uiltje te knappen. Een handig bijzet- of salontafeltje naast je fauteuil voor je kop koffie, een plant of een vaas is natuurlijk oké maar spring zuinig om met het aantal kleinmeubelen en accessoires. Zet ze ook niet te dicht op elkaar, je wil je natuurlijk altijd vlotjes en ongehinderd doorheen je woning kunnen bewegen; ook wanneer het al eens iets stroever gaat of je gebruik moet maken van bijvoorbeeld een rollator.

Een goede nachtrust is erg belangrijk, neem dus zeker ook je slaapkamermeubilair even onder de loep. Het hoeft waarschijnlijk al niet meer gezegd maar kiezen voor een verhoogd bed is ervoor kiezen om makkelijk in en uit je bed te stappen. Neem bij je bezoek aan onze toonzaal gerust een Walco medewerker onder de arm, hij zal je graag attent maken op allerlei zaken die je verzekeren van bijkomend lig- en slaapcomfort. Denk maar aan een verstelbaar hoofd- en voeteneinde, een anti-doorligwondenmatras, een hoofdkussen dat bij jouw slaaphouding past enzovoort.

Overweeg je om alle praktische overwegingen ook nog eens te combineren met een aangename, ruimtelijke look & feel voor je seniorenwoning? Dan rest je maar één optie. Gaan voor de expertise van een interieurspecialist als Walco!