Nieuws

Salon met uitschuifbaar zitgedeelte

Een supercomfortabel salon met uitschuifbaar...
» Lees meer

Wintertijd = opruimtijd | kastsystemen

Heb jij je zomerkleding al opgeborgen? Of kom...
» Lees meer

Relax op Maat

Niets zo zalig als je neervlijen in een Walco...
» Lees meer

Rugklachten? Remedie tegen rugpijn

Heel wat mensen worden vroeg of laat...
» Lees meer

STOCKVERKOOP van tuin- en verandameubilair

NIEUW! GROTE STOCKVERKOOP van tuin- en...
» Lees meer

COMPLETE BOXSPRING vanaf € 925,-

Heb je nog geen boxspring? Lees hier waarom je...
» Lees meer

Sierkussens: Tips en tricks

Je hebt net een nieuwe Walco zitbank gekocht....
» Lees meer

Inrichten van seniorenflats: Walco uw specialist

Wist je dat Walco Meubelen naast de winkel in...
» Lees meer

Keukenstoelen en bijhorende tafels

Stoelen maken of kraken je keuken! Ontdek ons...
» Lees meer

Stoffen salons

Stoffen salons, wie zijn ze en wat doen ze...
» Lees meer

Een modern salon, niets voor u?

TOCH WEL! Denk maar aan het sublieme zitcomfort en de eigentijdse look voor uw interieur!  Lees hier waarom u WEL voluit moet gaan voor een moderne salon …

De plaats waar u zich even neervlijt na een dagje werken is meestal uw salon. Ze vormt het centrale punt in uw leefruimte en is meteen ook de barometer voor de sfeer en gezelligheid. Als u ook nog echt comfortabel wil zitten kiest u uiteraard voor een hedendaags salon dat volledig aan uw behoeften aangepast is.

Zitcomfort op maat, geen overbodige luxe!

Een aangepaste zitdiepte, de perfecte zithoogte, zitkussens met de ideale hardheid en een rugleuning die hoog genoeg is om uw hoofd en nek voldoende te ondersteunen. Bij Walco weten we het wel; enkel dan zit u écht goed. We werken samen met fabrikanten die kwaliteit garanderen en ergonomische salons ontwerpen waarbij de relaxfunctie zeker niet over het hoofd gezien wordt. Zitcomfort troef!

Voor elk wat wils

Een hoek- of loungesalon, ruim genoeg voor het ganse gezin of een gezellige 3-zitsbank in combinatie met een bijpassende 2-zit of relaxzetel. Een designmodel of een zetel die in uw gezin met kinderen tegen een stootje moet kunnen en af en toe als springkasteel dienst doet. Afhankelijk van uw levensstijl, budget en smaak kiest u de bekleding: stof, leder of een synthetisch materiaal. Waar u ook voor gaat, Walco heeft het zitmeubel waar u zich heerlijk in kan ontspannen.

en … voor elk budget

Denkt u dat ruim en comfortabel zitten een dure aangelegenheid is? Dan zal u er bij uw bezoek aan Walco van versteld staan hoeveel salon u voor weinig geld koopt. En dit zonder aan comfort en kwaliteit te moeten inboeten. Benieuwd naar ons aanbod? We verwachten u in onze winkel te Malle.