Nieuws

Salon met uitschuifbaar zitgedeelte

Een supercomfortabel salon met uitschuifbaar...
» Lees meer

Wintertijd = opruimtijd | kastsystemen

Heb jij je zomerkleding al opgeborgen? Of kom...
» Lees meer

Relax op Maat

Niets zo zalig als je neervlijen in een Walco...
» Lees meer

Rugklachten? Remedie tegen rugpijn

Heel wat mensen worden vroeg of laat...
» Lees meer

STOCKVERKOOP van tuin- en verandameubilair

NIEUW! GROTE STOCKVERKOOP van tuin- en...
» Lees meer

COMPLETE BOXSPRING vanaf € 925,-

Heb je nog geen boxspring? Lees hier waarom je...
» Lees meer

Sierkussens: Tips en tricks

Je hebt net een nieuwe Walco zitbank gekocht....
» Lees meer

Inrichten van seniorenflats: Walco uw specialist

Wist je dat Walco Meubelen naast de winkel in...
» Lees meer

Keukenstoelen en bijhorende tafels

Stoelen maken of kraken je keuken! Ontdek ons...
» Lees meer

Stoffen salons

Stoffen salons, wie zijn ze en wat doen ze...
» Lees meer

Boxsprings en accessoires kopen: permanent verlaagde prijzen

Over 5 jaar slaapt iedereen in een boxspring. De béste prijs voor deze bedden vind je bij Walco Meubelen dat alle prijzen van boxsprings en accessoires permanent verlaagde. 
Wie slim is (van geest) koopt geen boxspring, voor hij bij Walco is geweest.

Een ouderwetse beddenbak met strozak, een romantisch hemelbed, een traditionele Japanse futon, een zacht deinend waterbed … Het heeft allemaal zijn charme maar vandaag de dag wil men enkel het beste van het beste en primeert ultiem slaapcomfort. Daarom kiest men alsmaar vaker voor een boxspring.

Fris en energiek wakker worden, volledig klaar voor een nieuwe dag. Na een nachtje in een boxspring behoort het ook voor jou tot de realiteit. Tenminste, als je zo verstandig bent om je te laten adviseren door een slaapadviseur. De Walco medewerkers zijn opgeleide slaapspecialisten, ze loodsen je doorheen het ruime aanbod naar die ene boxspring die je verzekert van een goede nachtrust. Ze houden daarbij onder andere rekening met je slaaphouding en de hardheid van de matras. Je nieuwe boxspring moet immers de perfecte ondersteuning bieden aan je bekken en schouders om fysieke klachten als rug- en nekpijn te voorkomen.

Elke Walco boxspring is voorzien van een matras met een vochtregulerende en ventilerende werking die je nachtrust positief beïnvloedt zodat je goed uitgeslapen ontwaakt. Als je wel houdt van een tikje extra comfort voorzie je nog een extra topdekmatras.

 Zie je zo’n comfortabel verende boxspring wel zitten? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Oostmalle. Laat je niet enkel verrassen maar vooral inspireren door het Walco assortiment. Samen met een Walco medewerker vertrek je van een basic boxspring die je vervolgens volledig afstelt op je eigen – technische – slaapvereisten.  Daarna komt het uiterlijk van het bed aan de beurt en is het eindeloos variëren met pootjes, bekleding, hoofd- en voetenborden om zo een boxspring samen te stellen die mooi aansluit bij je persoonlijke stijl en perfect past in je interieur.

Walco roept 2018 uit tot het jaar van de boxspring en verlaagt ALLE modellen permanent in prijs. Zo wordt investeren in een goed nachtje slapen voor zowat iedereen een financieel haalbare kaart.