Nieuws

Salon met uitschuifbaar zitgedeelte

Een supercomfortabel salon met uitschuifbaar...
» Lees meer

Wintertijd = opruimtijd | kastsystemen

Heb jij je zomerkleding al opgeborgen? Of kom...
» Lees meer

Relax op Maat

Niets zo zalig als je neervlijen in een Walco...
» Lees meer

Rugklachten? Remedie tegen rugpijn

Heel wat mensen worden vroeg of laat...
» Lees meer

STOCKVERKOOP van tuin- en verandameubilair

NIEUW! GROTE STOCKVERKOOP van tuin- en...
» Lees meer

COMPLETE BOXSPRING vanaf € 925,-

Heb je nog geen boxspring? Lees hier waarom je...
» Lees meer

Sierkussens: Tips en tricks

Je hebt net een nieuwe Walco zitbank gekocht....
» Lees meer

Inrichten van seniorenflats: Walco uw specialist

Wist je dat Walco Meubelen naast de winkel in...
» Lees meer

Keukenstoelen en bijhorende tafels

Stoelen maken of kraken je keuken! Ontdek ons...
» Lees meer

Stoffen salons

Stoffen salons, wie zijn ze en wat doen ze...
» Lees meer

2017 recordjaar verkoop van salons

In 2017 startten we bij Walco met een nieuw concept: salons per 20 cm. Wie onze toonzaal een bezoekje brengt ziet dat er inmiddels al meer dan 20 verschillende modellen en opstellingen staan te schitteren. Ze weten iedereen te bekoren en zowel jong als oud toont zich erg enthousiast over de vele mogelijkheden die deze salons bieden. Dit vertaalde zich ook in de verkoopcijfers die we ondertussen zagen verdubbelen. Onze meest oprechte en warme dank gaat daarom ook uit naar onze klanten die we hiervoor speciaal willen bedanken. We nodigen hen en alle andere geïnteresseerden uit om in januari samen met ons het glas te heffen op het succes van dit prachtige concept.

Salons per 20 cm

Je kent onze ‘salons per 20 cm’ nog niet? Dan is het hoog tijd om daar verandering in te brengen en dit unieke concept te ontdekken. Walco heet je van harte welkom om te komen proefzitten in één van de vele showroommodellen en aan den lijve het comfort te ondervinden.  Ons team toont je graag hoe je deze succesformule optimaal in je eigen woning integreert. Elke woonkamer, klein of groot, wordt optimaal benut. Je stelt zelf je salon, 20 cm per 20 cm, samen en creëert op deze manier het maximum aantal zitplaatsen dat haalbaar is voor jouw ruimte. Nog even armleuningen, pootjes, en bekleding kiezen. Klaar. Daarna is het enkel nog zalig zitten en genieten in een salon, volledig in je eigen persoonlijke stijl en op maat van jouw woning. 

Begin het nieuwe jaar met een bezoek aan de Walco toonzaal in Oostmalle. Ontdek er de eindeloze mogelijkheden van onze salons per 20 cm en klink samen met ons op het succes van dit concept. Proost!